HI THERE,
MY NAME IS SARAH

Nadat ik mijn opleidingen Grafisch ontwerp en Fotografie heb afgerond, ging ik 10 jaar aan de slag in verschillende reclamebureaus. Intussen startte ik SVART in bijberoep. Die ervaring zorgde ervoor dat ik in 2022 van mijn bijberoep mijn hoofdberoep kon maken. Als fotografe en grafisch vormgever help ik graag jouw product of dienst professioneel en visueel neer te zetten met behulp van frisse designs en authentieke fotografie. Door mijn liefde voor mooi papier en drukwerk, verdiep ik mij ook graag in de kunst van het creatief boekbinden.

Connect via LinkedIn

LET'S CONNECT

A LITTLE
BEHIND THE SCENES

A FEW MORE
FACTS ABOUT ME

Wanneer ik niet aan het vormgeven / fotograferen ben... hou ik van lange wandelingen maken, korte yoga sessies, nieuwe recepten uitproberen, langdurige etentjes met like-minded vrienden, een heavy metal LP beluisteren, ...

Ik ben getrouwd met mijn ‘highschool sweetheart’. Intussen al 16 jaar samen :-) Lennart is meubelstoffeerder en vol met creatieve ideeën. Fijn om samen te brainstormen en elkaar steeds verder te brengen.

Naast reizen naar verschillende landen maken wij jaarlijks een roadtrip door Engeland. Met onze campervan zetten we telkens onze tocht verder waar we het jaar voordien gestopt zijn. Ongepland avonturieren. Tegen dat we 85 zijn hebben we het land doorkruist :-)

Mijn inspiratie haal ik uit de simpele dingen in het leven. De eenvoud van de natuur, lijnen op straat, details in architectuur of gewoon de schaduw van een glas water op je bureau. Inspiration is everywhere and often in unexpected places.